't Salland Coaching

Over ons

Martine Scholten en Simon Troost zijn de drijvende krachten achter ’t Salland. Met Sallandse nuchterheid en aandacht voor de omgeving helpt ’t Salland overheden, organisaties en mensen te groeien en het optimale uit hun leef- en werkomgeving te halen.

Wij helpen u, uw bedrijf en uw medewerkers klaar te zijn voor de toekomst. Wij bieden overzicht, inzicht en advies. Zo haalt u het beste uit uzelf, uw bedrijf en uw leefomgeving. Voor nu en in de toekomst.

Over ons

 

Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg

Simon helpt overheden en bedrijven bij het samenwerken aan een betere en duurzame leefomgeving. Als onafhankelijke zelfstandige zorgt hij voor de verbinding tussen het proces en de inhoudelijke kennis over klimaat-, duurzaamheid- en energie. Simon: ‘Samenwerken bepaalt in grote mate of een verandering succesvol is. Ik verbind de diverse vakgebieden (ruimtelijke ordening, milieu, klimaat, water, energie, duurzaamheid) voor optimaal resultaat. Daarnaast zet ik bestaande praktische oplossingen op een creatieve manier in.’

Ik help overheden en bedrijven vanuit mijn specialisatie als:

  1. (Strategisch) adviseur klimaat, water en energie
  2. Projectleider
  3. (Interim) voorzitter samenwerkingsverband

Simon: “Ik wil mijn kennis en ervaring graag inzetten voor een klimaatbestendige en duurzame omgeving. Daarbij wil ik partijen gezamenlijke laten optrekken om de klimaat-, duurzaamheid- en energieopgaves die voor ons liggen op te pakken. Veelal ligt de regie bij de overheid maar andere partijen hierin steeds mee het initiatief. Mijn visie is dat de belangrijkste succesfactor van de verandering ligt in het samenwerking in lopende ontwikkelingen en daar en toepassen van veelal praktische oplossingen en lopende ontwikkelingen. Veel kennis over potentiele oplossingen zijn al aanwezig maar de uitdaging is om anders te doen dan we gewend zijn in de projecten van vandaag en morgen.”

Alles wat je aandacht geeft groeit

Martine helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien.  Martine: ‘Binnen bedrijven zijn mensen de sleutel bij het behalen van bedrijfsdoelen. Dat boeit mij enorm. Wat beweegt iemand? Hoe kan iemand verder komen, en daarmee ook het bedrijf verder helpen?’

Martine zorgt voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor kunnen mens en bedrijf focussen op kwaliteiten waardoor ze kunnen stralen. Zij helpt bedrijven en particulieren vanuit haar specialisatie als:

  1. Loopbaancoach
  2. Bedrijfscoach en HR coach
  3. Team coach
  4. (Interim) manager bedrijfsvoering en HR

Martine: “Door mijn ruime ervaring als interim professional en coach (bedrijfsvoering en HRM), weet ik de ins en outs van de interne bedrijfsvoering van een bedrijf. Hoe krijg je overzicht? Wat moet er veranderen om meer tot bloei te komen? Ik help bedrijven met mijn kennis en ruime ervaring in het professionaliseren uw medewerkers en de bedrijfsvoering- en HR processen.”

 

Simon Troost, aangenaam
Samenwerken bepaalt of een verandering succesvol is

’t Salland helpt overheden en bedrijven bij het samenwerken aan een betere en duurzame leefomgeving. Als onafhankelijke zelfstandige zorgen wij voor de verbinding tussen het proces en de inhoudelijke kennis over klimaatveranderingwater en duurzame ontwikkeling.

‘Samenwerken bepaalt in grote mate of een verandering succesvol is. Wij verbinden de diverse vakgebieden (ruimtelijke ordening, milieu, klimaat, water, energie, duurzaamheid) voor optimaal resultaat. Daarnaast zetten wij bestaande praktische oplossingen op een creatieve manier in.’ 

Voorbeeld projecten van 't Salland