't Salland Coaching

’t Salland bestaat 5 jaar!

WIJ VIEREN FEEST BIJ ’t Salland!

Want ons bedrijf bestaat officieel 5 jaar!
20 februari 2019 stonden Martine en Simon bij de kamer van koophandel voor de deur om ’t Salland coaching en advies officieel in te schrijven. We hebben in die 5 jaar veel mensen en organisaties kunnen helpen om een stap te zetten richting een duurzaam werk en leven.

En we zijn trots op waar we nu staan. Inmiddels vijf man sterk, een mooi kantoor, mooie projecten en ook een mooie website. De komende week vertellen hier wat meer over.

Wist je dat het voor Martine 5 jaar geleden een beetje een doorstart was. De naam ’t Salland had ze al. Maar toen was het gericht op coaching en organisatieadvies. Inmiddels ligt de focus op de coaching en advies over de duurzame leefomgeving.

In het kader van het 5 jarig bestaan zoomen we even in op de groei binnen ons team.

Waar Martine en Simon 5 jaar geleden met zijn tweeën zijn gestart, zijn Tamara en Birgitt in 2022 bij ’t Salland komen werken. In 2023 is Jur hier ook nog bijgekomen. Een mooie groei binnen het bedrijf!

Martine en Tamara houden zich met name bezig met coaching, trainingen en HR advies. Simon, Birgitt en Jur richten zich op het klimaatbestendig en duurzaam maken van de leefomgeving door het geven van advies.

Samen vormen we een divers team met verschillende expertises en kwaliteiten. Hierdoor vullen we elkaar goed aan en is er een prettige samenwerking. Aan gezelligheid geen gebrek!

 

En ik ben Noor, de stille kracht in het team. Ik zorg ervoor dat iedereen elke ochtend enthousiast wordt begroet, dat iedereen de tijd neemt voor de lunch en ben de toezichthouder van elk gesprek.

Ik geef knuffels wanneer je die het meest nodig hebt… maar ook wanneer het niet nodig is. Buiten wandelen doe ik niet als ik geen zin heb, het kantoor is binnen groen en gezellig genoeg samen met mijn collega’s. Ik zorg voor sociale verbinding, stressreductie, en een goede sfeer.

Wil jij ook paw-some zijn, kom dan bij ons op bezoek, ik geef je graag advies.

En waar werken jullie dan? In een omgebouwde schuur.

Ons kantoor is een omgebouwde schuur net buiten Luttenberg. Vorig jaar is de verbouwing afgerond en zijn we hiernaartoe verplaatst. Van binnen modern en van alle gemakken voorzien, en als we naar buiten kijken hebben we volop uitzicht over het gebied en de natuur. Met wat geluk zien we een haas of een hert (en heel af en toe een hond die uitgelaten wil worden). Niet voor niets dus dat we trots zijn op ons kantoor!

Ga terug naar actueel