't Salland Coaching

Duurzaam werken binnen ’t Salland Coaching & Advies

’t Salland Coaching & Advies staat voor duurzaam leven en werken. Daar willen wij als werkgever ook graag aan bijdragen en het voorbeeld in geven.
Afgelopen week werd onze officemanager/projectondersteuner Debby Golverdingen geïnterviewd en gefilmd door Heleen Minderaa voor de @Patientenvereniging CRPS. Debby werd een dag gevolgd in hoe zij met haar CRPS omgaat tijdens haar werk.

Dit schrijft Debby zelf:

“Afgelopen week werd ik gefilmd door Heleen Minderaa voor de Patiëntenvereniging CRPS. Voor de patiëntenvereniging zijn wij een film aan het maken over CRPS en het dagelijks leven. De film zal in November tijdens de CRPS Awareness Month gelanceerd worden. Met deze film willen wij laten zien dat “normale” dingen helemaal niet vanzelfsprekend zijn zodra je CRPS hebt.

Zo is Hein gefilmd over CRPS en leuke dingen doen. Zomaar even een terrasje pakken is er namelijk niet bij wanneer je CRPS hebt. Behalve dat je dit in moet plannen moet je eenmaal op het terras ook nog met veel zaken rekening houden.

Wies wordt gefilmd over CRPS en ouderschap. Wies heeft een zoontje van 2 en een pasgeboren dochter van 6 weken. Hoe combineer je dat wanneer je moe bent door de pijn en je kinderen toch aandacht nodig hebben?

Zelf ben ik gefilmd in het kader van CRPS en werk. Want werken met CRPS is helemaal niet vanzelfsprekend. Een groot deel van de patiënten met CRPS kan niet meer werken. In de film vertel ik wat ik allemaal doe om wel te kunnen werken en welke aanpassingen daarvoor nodig zijn. Ik ben heel dankbaar dat ik bij mijn werkgever ’t Salland Coaching & Advies geïnterviewd en gefilmd mocht worden. Helemaal omdat ik daar nog maar sinds kort werkzaam ben en het behoorlijk wat hectiek met zich meebrengt zodra een filmploeg binnen komt zetten. Erg fijn om een werkgever te hebben waar duurzaam leven en werken centraal staat.

Nu is het wachten op het eindresultaat.

#inclusie #duurzaam werken en leven #duurzame inzetbaarheid