't Salland Coaching

Vacature Projectmedewerker duurzaamheid/klimaatadaptatie

28-32 uur/week

‘t Salland Coaching Advies helpt de leefomgeving klimaatbestendig en duurzaam te maken. ‘t Salland Advies verbindt verschillende partijen zoals gemeenten, provincies, bedrijven op het gebied van duurzaamheid en klimaatbestendigheid. We begeleiden het proces, organiseren de nodige bijeenkomsten, we denken en schrijven mee aan de inhoud van het plan of beleid en we adviseren over de aanpak. Ons doel is efficiënt samenwerken om duurzaamheid praktisch te maken en dat het bijdraagt aan meer leefkwaliteit.

Volledige functieomschrijving:

Als medewerker duurzaamheid lever je een bijdrage aan onze projecten voor overheden en bedrijven. Het werken met uitgangspunten van de duurzame ontwikkeling doelen (SDG’s) en betekeniseconomie liggen hierbij aan de basis. Veel projecten hebben betrekking op de aanpak van klimaatadaptatie. Je draagt bij aan de inhoudelijke advisering over duurzaamheid en je hebt een rol in het organiseren van projecten en bijeenkomsten. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te werken met veel verschillende projecten en werkzaamheden die op het snijvlak liggen van inhoud, strategie en proces. Samen willen we werken aan het verder ontwikkelen van ons bedrijf en betekenis in de maatschappij.

Wij bieden:

We bieden afwisselende werkzaamheden in een klein informeel team. We helpen je op weg met onze ervaring en zullen je blijven begeleiden. Daarvoor bieden wij je ruime opleidingsmogelijkheden. Samen met jou maken we een opleidings- en ontwikkelplan en onze eigen coaches van ’t Salland Coaching bieden jou begeleiding in je ontwikkeling en loopbaan. Je voelt je snel thuis in onze organisatie met afwisselende klanten en projecten.

We werken op een hybride-wijze en overleggen wat de beste werkplek is. We bieden je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast, met een passend salaris.

Gewenste eigenschappen en functie-eisen:

Je hebt een opleiding of werkervaring in de richting van duurzaamheid, water en/of biodiversiteit. Je hebt de ambitie om van betekenis te zijn in de maatschappij en daar ook initiatieven in te nemen. Je vindt het leuk en uitdagend om mee te denken over de ontwikkeling van onze organisatie. Je bent in staat om zowel in een team te werken als
ook zelfstandig.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en zie je jezelf al binnen onze dynamische en groeiende organisatie werken? Dan maken wij graag kennis met jou.

Voor vragen of een sollicitatie kun je contact opnemen met Simon Troost (06-53721944) of reageren via info@tsalland.nl Graag ontvangen we voor 4 juli je reactie.